Koeksebelt

Koeksebelt.nl is een 5 sterren ANWB top camping in Ommen, gelegen aan rivier de Vecht. Koeksebelt.nl ligt op een steenworp afstand van het gezellige stadje Ommen. Kamperen op Koeksebelt.nl betekent ruime plaatsen, luxe en comfort. De ruim opgezette kampeerplaatsen van de Koeksebelt.nl bestaan uit allemaal comfortplaatsen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra, wateraansluiting, tv aansluiting en gratis wifi. Op de camping zijn vier luxe en verwarmde sanitairgebouwen aanwezig met onder andere een ligbad en een hondendouche. Honden mogen mee op vakantie, want op de meeste plaatsen zijn honden gewoon toegestaan.

Voor wat meer luxe kan je terecht in de Glamping accommodaties. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en bestaan uit:
• Glamping accommodaties
• Boomhutten
• Cottages
• Trekkershutten
• Bungalows
• Appartementen
• Vouwwagens

de Koeksebelt biedt uitgebreide faciliteiten tijdens je verblijf. Het verwarmd buitenzwembad met glijbaan betekent veel waterpret voor de hele familie. De actievelingen kunnen hun energie kwijt tijdens het ravotten, zwemmen of hutten bouwen of op de sportvelden zoals het voetbalveld en volleybalveld. Het professionele animatieteam zorgt voor veel plezier voor jong en oud en biedt een afwisselend animatieprogramma met uitdagende activiteiten. Voor een maaltijd kan men terecht in het gezellige restaurant en voor een snelle snack bevindt zich naast het zwembad een snackbar.

✅  5-sterren ANWB Topcamping;
✅  ANWB Camping van het jaar 2015;
✅  Unieke ligging aan de Vecht;
✅  Glamping accommodaties;
✅  Familiecamping voor jong & oud.

Comfortplaats Camping de Koeksebelt

Aanbod Koeksebelt:

Bungalow de Vechtoever (5 persoons)
Vakantiewoning
Appartement (8 persoons)
Trekkershut Plus (4 persoons)
Trekkershut (4 persoons)
Boomhut (5 persoons)
Comfortplaats aan het water
River Cottage (4 persoons)
Comfortplaats
River Lodge (5 persoons)
Basis/camperplaats
Cabin (4 persoons)
Comfort Plus plaats met Privé Sanitair
Comfort Plus plaats aan het water
Comfort Plus plaats
Ooievaarsnest (5 persoons)