Beekse Bergen

Even ontsnappen uit de alledaagse hectiek? In Beekse Bergen kom je helemaal tot rust en geniet je samen van de indrukwekkende natuur. De verrassend leuke accommodaties maken het verblijf compleet. Het is ook mogelijk om tussen de dieren te overnachten. Hoe leuk is dat? Ontdek snel de mogelijkheden!

Glamping accommodaties bij Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen maakt deel uit van een uniek Brabants recreatiegebied dat is omgeven door water en groen. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten op het vakantiepark! Wanneer je verblijft op Vakantiepark Beekse Bergen zijn de entree van Speelland en Safaripark Beekse Bergen gratis. Een ding is zeker: alle attracties staan garant voor een dag vol speelplezier. Bovendien brengt de Struisvogelexpress (treintje) je in enkele minuten vanaf het vakantiepark naar de ingang van Safaripark Beekse Bergen.

Faciliteiten Vakantiepark Beekse Bergen

Het vakantiepark beschikt over veel faciliteiten. Kom lekker plonsen in het Junglebad. Door het warme klimaat in en rondom het zwembad krijgt je vakantie in Brabant altijd een tropisch tintje! Vanuit het zwembad heb je uitzicht over het grote meer in het hart van het veelzijdige vakantiepark. Het overdekte zwembad telt verschillende speel- en relaxmogelijkheden die garant staan voor urenlang zwemplezier en ontspanning. Ook beschikt het park over een recreatieprogramma voor jong en oud, midgetgolf, supermarkt, tafeltennis, voetbalveld en een speeltuin. Om naar Speelland Beekse Bergen en Safaripark Beekse Bergen te gaan, kun je gebruikmaken van de gratis Struisvogelexpress. Verder kun je tegen betaling fietsen of op pad met een bolderkar.