Aan het water

Vakantie aan het water 

Vakantie en water vormen welhaast de ideale combinatie. Kabbelende beekjes, kronkelende rivieren of metershoge golven, water voegt iets extra’s toe aan je vakantiebeleving. Een vakantie aan het water verveelt ook nooit. Er is altijd iets te beleven en altijd iets te doen aan het water. Het gekabbel van water om je heen heeft iets heerlijks rustgevends, je voelt de dagelijkse stress wegtrekken. Maar gebruik het water ook om heerlijk sportief te zijn. Ga kanoën, vissen, zwemmen, suppen of heerlijk varen nu je de gelegenheid hebt. Een vakantie aan het water is geschikt voor een weekendje weg of een langere zomervakantie met de gehele familie. Kinderen genieten ook optimaal van het water, water heeft een enorme aantrekkingskracht op ons allen – kinderen groot en klein - en is heerlijk om mee te spelen.

Aanbod aan het water:

Camping Beau Rivage
Camping Vakantiepark Eiland van Maurik
San Benedetto Camping Relais
Camping Tenuta delle Ripalte
Camping Capalonga
Camping Interpals
Waterpark Terkaple

Glampings aan het water in Nederland

In ons lage land hebben we een ruime keuze aan heerlijke, rustgevende, luxe glamping accommodaties aan het water. Aan Zee, aan een rivier of beekje of aan een meer. Je luxe vakantieplekje staat voor je klaar. Je eigen sanitair, opgemaakte bedden, een goed uitgeruste keuken en voor s avonds een houtkachel om heerlijk van een lange buiten avond te genieten. Dat is glamping met een hele grote G. Een fijne tipi tent, een ware yurt, een buitengewoon luxe safaritent of een bijzonder uitgeruste (sta)caravan. Allemaal beschikbaar voor een lang of een heuse luxe kampeervakantie.

Campings aan het water in Nederland

Omdat Nederland bij uitstek een waterland is zijn er zo veel en diverse campings aan het water in ons kikkerlandje te vinden. Zoek je camping aan een meer in Friesland als je van zeilen houdt, en je komt er gegarandeerd genoeg gelijkgestemde kampeerders tegen. Of wat dacht je van een kleinschalige camping aan een rustgevend riviertje in Limburg, Overijssel of Gelderland. Met de vouwwagen naar een camping in het zilte Flevoland, of een geweldige trip met de camper naar Zeeland om daar je plek te vinden. Als je water in Nederland zoekt hoef je immers nooit ver te zoeken.

Kamperen aan het water in Nederland

Sla je tent op aan een van de mooie meren in Friesland. Stel je caravan op bij een van de rivieren in Gelderland. Of pak de camper en trek naar Noord Holland om daar je plek te vinden aan de binnenwateren in het polderlandschap. Of wat dacht je van kamperen aan zee in Zeeland. Kamperen aan het water is kampeerpret voor iedereen. Grotere familiecampings met faciliteiten als zwembad, glijbanen en animatie vind je in het hoogseizoen in Zeeland en Friesland. Een heerlijk rustige vis kampeerplek natuurlijk in Gelderland of Noord Brabant. En de liefhebbers zullen gaan kanovaren op de riviertjes in Overijssel. Kampeerplaatsen te over en naar ieders keus.