Dutchen

Luxe vakantiehuizen op kleinschalige vakantieparken Luxe vakantiehuizen op kleinschalige vakantieparken aan de kust, op de Wadden en bij prachtige natuur. Kies uit vele extra's zoals een eigen Finse sauna, een jacuzzi of een buitenkeuken.

Dutchen.nl biedt luxe vakantievilla’s op kleinschalige vakantieparken aan de kust, op de Wadden en bij prachtige natuur. Het aanbod bestaat uit luxe vakantiehuizen en villa's van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende service. De kwaliteit van het vakantieverblijf en het vakantiepark staat bij Dutchen.nl centraal. Door continu de kwaliteit van de vakantiewoningen te controleren, te bewaken en aan te scherpen wordt deze gewaarborgd.

De service van Dutchen houdt niet op bij het reserveren van een vakantiehuis, hier begint het eigenlijk pas!
Tijdens de vakantie biedt Dutchen je optimaal comfort; Dutchen inspecteert de vakantiehuizen zelf op reinheid en draagt zorg voor een uitstekende kwaliteit van het beddenlinnen. Service zoals het een hotel betaamt. Om een vakantieverblijf meer dan aangenaam te maken, biedt Dutchen allerlei extra's zoals fietsverhuur, een uitgebreid wijnassortiment en zelfs een chef-kok aan huis.

Tijdens een vakantieverblijf bij Dutchen.nl draait alles om beleving! Het gaat immers niet louter om het verblijven in een puntgave accommodatie, het gaat om genieten, ontspannen, plezier en om memorabele vakantiebelevenissen.

Dutchen.nl geeft de garantie dat alle accommodaties op ten minste 4 van de 5 onderstaande eigenschappen superieur presteren:
✅  locatie/ligging - in of grenzend aan water- en natuurgebieden en/of gelegen aan de kust
✅  ruimtelijkheid – ruime vertrekken en ruime kavels met privacy
✅  inrichting en outillage – designmeubilair en moderne topkwaliteit apparatuur
✅  esthetiek – bijzondere architectuur
✅  ‘beleveniscoëfficiënt’ – het verblijf is op zich al een belevenis