Algemene voorwaarden

Campingenglamping.nl alsmede glampingencamping.nl zijn een merknaam van Centrum voor Groepsaccommodaties BV / Groepen.nl (Kamer van Koophandel: 10039160). Door gebruik te maken van deze dienstverlening ga je akkoord met de geldende voorwaarden. Deze staan hieronder geformuleerd. De algemene voorwaarden kunnen onderhevig zijn aan tussentijdse veranderingen. De laatste wijziging in de algemene voorwaarden was op 27 januari 2021.

Campingplaatsen, Camping accommodaties, Glamping accommodaties, Campers huren

Wij tonen slechts een overzicht van de beschikbaarheid van campingplaatsen, camping accommodaties, glamping accommodaties en campers van derden. Wij verhuren zelf geen kampeerplaatsen enof accommodaties via deze sites. Heb je dus een vraag en/of opmerking over een boeking en/of een campingplaats of accommodatie, neem dan contact op met de betreffende aanbieder.

Prijzen & Beschikbaarheid

Wij ontvangen continue de laatste prijs- en beschikbaarheidsinformatie van onze aanbieders. Het kan voorkomen dat de data en of prijs niet klopt. Raadpleeg daarom voor de juiste en up-to-date prijs- en beschikbaarheidsinformatie altijd de website van de aanbieder.

Functioneren van Campingenglamping.nl/Glampingencamping.nl

Wij zijn iedere dag bezig om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Echter kunnen wij geen garantie geven dat alles optimaal werkt. Zo kunnen er externe problemen voordoen waar wij niet direct invloed op hebben. We behouden ons dan ook het recht deze dienst te allen tijde stop te zetten of te veranderen, wanneer wij aanhoudende externe problemen ondervinden.

Risico & aansprakelijkheid

Centrum voor Groepsaccommodaties BV / Groepen.nl is niet aansprakelijk voor schade, uit welke oorzaak dan ook ontstaan aan zaken of personen veroorzaakt door of in verband met het gebruiken van onze diensten. Het gebruik maken van onze diensten is volledig op eigen risico.