Luxemburg

Vakantie in Luxemburg

Zo dichtbij en toch zo ver weg! Niet vaak denken we bij vakantie aan Luxemburg….. Meestal rijden we slechts door Luxemburg onderweg naar het warme Zuiden. Maar er zijn redenen genoeg om een (korte)vakantie door te brengen in Luxemburg. Wist je bijvoorbeeld dat Luxemburg ooit deel heeft uitgemaakt van Nederland? En dat Luxemburg samen met Nederland en België samen de BeNeLux vormden ver voordat de Europese Unie zijn intreden deed. Maar Luxemburg kent een enorm rijk verleden en veel en divers cultureel erfgoed om te bezoeken. De belangrijkste reden voor een vakantie in Luxemburg is echter de mooie natuur en de Ardennen in het bijzonder. Geniet van de mooie uitzichten, de afwisselende natuur of maak eens een treinrit door de Luxemburgse Ardennen. Hou je van wandelen dan ben je op het juiste adres in Luxemburg. Een groot en divers netwerk van wandelingen is uitgezet en geeft je gelegenheid om dit uitzonderlijk mooie land te voet te bezoeken. Vergeet ook de afwisselende hoofdstad (Luxemburg stad) niet te bezoeken. Een ware metropool waar een groot aantal nationaliteiten samenkomen om te werken en te wonen tussen de mooie oude gebouwen en vele bruggen die de stad telt. Luxemburg is zeker een verrassende bestemming! En dat op slechts 200km van Nederland.

 

Aanbod Luxemburg

Birkelt Village
Residence Alice
Krounebierg
Manor Farm
Le Parc de la Fecht
Village Conca d'Oro
Domaine de Chalain
Tennenbronn
Saint Disdille
Continental Village

Kamperen in Luxemburg

Luxemburg kent een groot aantal uitstekende campings waardoor kamperen in Luxemburg bijzonder aantrekkelijk is. Van een eenvoudige camping in het bos of aan de rivier tot een uitstekende 5 sterren camping met alle bijbehorende faciliteiten. Je vindt het allemaal in Luxemburg. De kwaliteit, het comfort en bovenal de service van campings in Luxemburg zullen zeker je verwachtingen overtreffen. Alle reden dus voor een kortere of langere kampeervakantie in Luxemburg. Je gekozen kampeerplaats in Luxemburg zal vaak kunnen fungeren als uitvalsbasis voor de vele (sportieve) activiteiten welke je in Luxemburg kunt uitoefenen. Wandelen, kastelen bezoeken, vissen, culturele uitstapjes. Noem het en Luxemburg heeft het voor je in petto!

Glampings in Luxemburg

Glamping en Luxemburg zijn direct met elkaar verbonden! Er zijn in Luxemburg diverse mogelijkheden om te verblijven in een luxe lodgetent of safaritent met eigen sanitaire faciliteiten. Vaak zijn de glamping mogelijkheden in Luxemburg op de beste plaatsen gelegen waar je gelijk kunt genieten van alle natuurschoon die het land te bieden heeft. Het ultieme outdoor gevoel vlakbij huis. Het ideale luxere uitstapje op korte afstand met zo veel sportieve, culturele en culinaire mogelijkheden. Nadat je fijn hebt geslapen in je luxe bed en genoten hebt van je heerlijke ontbijt op je eigen terras ben je weer klaar voor een dag vol avontuur om te ontdekken wat Luxemburg je te bieden heeft. Boek je luxe Glamping verblijf bij een van onze geselecteerde aanbieders.

Campings in Luxemburg

Het grote en divers aanbod van campings in Luxemburg geeft je enorme keus voor een passend camping verblijf. De kleinere, lokale campings zijn vaak zelfs nog bijzonder prettig geprijsd ook. De faciliteiten op de campings zijn meestal uitstekend. Wifi is meestal beschikbaar en alle benodigde aansluitingen voor een goed verblijf zijn op de campings in Luxemburg voorhanden. Zet je tent of vouwwagen direct aan een van de mooie riviertjes of op de hellingen om direct vanuit je tent of caravan een mooi overzicht te hebben over de geweldige natuurschoon. Alles voor een ongedwongen verblijf dus aanwezig!