Zweden

Vakantie in Zweden

Zweden is het land van duizenden meren! Een duik in een van die meren mag dan ook niet ontbreken, maar ook het inademen van de heerlijk gezonde lucht, misschien bezoek je de poolcirkel of kom je oog in oog te staan met een eland onderweg. In Zweden kan het allemaal! Het Zweedse buitenleven zorgt ervoor dat je echt op vakantie bent! Vergis je echter niet in de afstanden. Want hoewel Zweden beschikt over een uitstekend wegennet zijn de afstanden behoorlijk groot. Het Zuiden, Midden en Noorden van Zweden verschillen sterk van elkaar, maar zijn voor iedereen aantrekkelijk genoeg voor een fijne vakantie. De steden Stockholm, Göteborg en Malmö zijn allemaal modern en de moeite van een bezoek waard. Nooit te groot en altijd voldoende gelegenheid om in het groen van de stad te zijn. 

Långasjönäs Camping & Stugby

Camping Hafsten Resort

Camping Storängens

Natuurhuisje in Dala-järna

Kamperen in Zweden

Zweden behoort niet voor niets tot de 10 beste kampeerlanden ter wereld! Kamperen in Zweden is een echte familieaangelegenheid! Ga er dus met je camper, tent of caravan op uit om dit samen met de kinderen te ontdekken. Op de Zweedse campings staan de medewerkers nog echt garant voor een geweldige kampeerbeleving. Kamperen is de uitgelezen manier om kennis te maken met de natuurschoon welke dit land je te bieden heeft. Schitterende archipels, bossen, kanalen, meren en bergen vormen het achterland van je kampeervakantie in Zweden. Keuze genoeg dus.

Glampings in Zweden

Zweden kent een heel groot en divers aanbod aan zeer bijzondere Glamping mogelijkheden. Van slapen in een oude Boeing 747 tot luxe tenten in de archipel van Stockholm. Of misschien trek je wel naar de luxe tenten met faciliteiten in de Noordpoolcirkel. Mogelijkheden genoeg om in Zweden erop uit te trekken naar de vele Glamping mogelijkheden die het land biedt. De gezonde buitenlucht, de moderne steden altijd dichtbij en toch steeds in de uitgestrekte natuur die Zweden rijk is. 

Campings in Zweden

Campings in Zweden staan bekend om hun vaak uitstekende infrastructuur. Prima faciliteiten, snel internet, ruime staplaatsen geven je het ultieme gevoel van vakantie.  Vaak zijn de campings uitstekende uitvalsplaatsen voor activiteiten. Kanoën, zwemmen, hiken, fietsen, kajakken of paardrijden. Het kan allemaal vaak vanaf de camping worden gedaan. Staplaatsen voor camper, tent, caravan of vouwwagen zijn meestal ruim bemeten en voorzien van eigen water en stroom. Maar er zijn ook ruim voldoende mogelijkheden om op echte natuur campings te verblijven in dit uitgestrekte land van Pipi Langkous en Nils Holgersson.