Noord-Holland

Vakantie in Noord Holland

Noord Holland is een prachtige provincie om je vakantie door te brengen. Je hebt er alles! Zo heb je het prachtige Noordzeestrand, het IJsselmeer en het Markermeer. Daarnaast ben je binnen enkele minuten in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar of andere mooie steden in deze provincie. Nog niet tevreden? Pak dan de boot naar het Waddeneiland Texel en krijg direct het juiste vakantiegevoel bij het aan boord stappen. Texel is natuurlijk de ideale bestemming voor een vakantie met kinderen. Maar ook natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De kustomgeving bij Callantsoog biedt ook diverse mogelijkheden voor een fijn verblijf. Vlakbij Alkmaar vind je hier alle gelegenheid voor een korter of langer verblijf aan de kust van Noord-Holland. Maar denk ook eens aan West Graftdijk of Schoorl of een vakantie aan het Ijsselmeer. Kortom een vakantie in Noord Holland is zeker aan te raden!

Vakantiepark de Bergen

Natuurhuisje Broek in Waterland

Tiny wagons 

Strandhuisje Duinzijde

Farmcamps Fleur Stables

Windmolen uit 1950

Vakantiehuis Den Burg

Campings in Noord-Holland

De camping mogelijkheden in Noord Holland zijn zeer divers. Langs de lange kustlijn vind je een grote hoeveelheid strand en duin campings waar je kunt genieten van het strandleven. Maar Noord Holland kent ook vele kleinere kampeergelegenheden bij de boer voor het echte Noord Hollandse plattelands leven. De goede en moderne infrastructuur op de campings maakt van de campings in Noord Holland echt een feestje. De grotere campings in Noord Holland bieden ook vertier voor het hele gezin. Zwembaden, animatie en of sportfaciliteiten behoren vaak tot de mogelijkheden. Een camping in Noord Holland is TOP!

Glampings in Noord-Holland

Heb je wel eens gelogeerd in een echte duinlodge? In Noord Holland kan het! Of wat dacht je van een luxe tipi tent op Texel? Ervaar de vrijheid en het echte camping gevoel, maar wel met in luxe. Dat is Glamping in Noord Holland. Het hotel gevoel onder het kamperen. In Noord Holland zul je veel en diverse glamping mogelijkheden vinden: lodges, cabins, strandhuisjes, chalets en luxe safaritenten. Mogelijkheden te over voor een heerlijk luxe kampeervakantie in Noord Holland.

Kamperen in Noord-Holland

Als je een kampeervakantie in Noord Holland doorbrengt voel je altijd een frisse brief op je gezicht. De zee is immers nooit ver weg. En kamperen kun je in Noord Holland. Bij de boer, aan het strand, in de duinen of op een mooie plaats in het uitgestrekte polderlandschap. Kamperen in Noord Holland betekent rust en toch voldoende gelegenheid om een stad te bezoeken. Er is altijd wel een stad in de buurt waar je vanaf je kampeerplaats naartoe kunt gaan. Een lang weekeind met de tent of een heuse vakantie met de caravan of camper je zult je in Noord Holland nooit vervelen.