Logeren bij de boer

Op zoek naar een unieke ervaring? Ga dan eens logeren bij de boer. Op Camping&Glamping vind je een groot aanbod. Er valt op de boerderij van alles te beleven, want je kunt niet alleen slapen bij de boer, maar ook meehelpen. Zo kun je bijvoorbeeld helpen met het verzorgen van de dieren maar kun je ook genieten van de ontspanning met uitzicht op de dieren. Er is voor iedereen van alles te beleven. Bekijk daarom ons aanbod en ga logeren bij de boer. Je kunt slapen bij de boer eigenlijk nergens mee vergelijken, omdat het zo bijzonder en uniek is. De geur en geluiden van de dieren, groene uitzichten en heerlijke verse boerenproducten. Even weg van de dagelijkse bezigheden en weg van de massa.

Aanbod logeren bij de boer:

Glamping overnachting bij de boer

Om de ervaring helemaal compleet te maken is het ook mogelijk om tussen de dieren te slapen. Vaak is het ook niet nodig om je eigen spullen mee te nemen, want de accommodaties staan al voor je kleur tijdens een overnachting bij de boer. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Alle accommodaties op de boerderij zijn uitgerust met alle faciliteiten die je je maar kunt wensen: van een compleet uitgeruste keuken en een ruime douche tot aan een fijne woonkamer. Soms is er zelfs een zwembad of sauna aanwezig en heb je beschikking tot een eigen barbecue. Glamping op en top!

Faciliteiten op de boerderij

Er valt van alles te beleven als je logeert bij de boer. Zo kunnen de kinderen zich uren vermaken op het erf terwijl jullie genieten van de rust. Ook is er vaak de mogelijkheid om te helpen met het verzorgen van de dieren. Wel zo fijn voor de boer, want die kan wel wat extra hulp gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om de dieren een knuffel te geven. Hoe schattig! Hou je wel van een eitje bij het ontbijt? Dan kun je deze zelf rapen. Logeren bij de boer is een unieke ervaring voor het hele gezin!