Limburg

Vakantie in Limburg

Vakantie met een zacht G. In Limburg kun je geweldig kamperen. De afwisselende landschappen en de gastvrijheid van de Limburgers zijn belangrijke facetten van een fijne vakantie in Limburg. Actief buiten wandelen of fietsen, of bezoek eens een van de bekende grotten die Limburg rijk is. Of ga shoppen in het outletcentrum Roermond. En natuurlijk sla je Maastricht niet over; een drankje aan het Vrijthof hoort bij een vakantie in Limburg. Voor de kleineren zijn er in Limburg juist ook de kleinere dierentuinen, sprookjesparken, speeltuinen en musea te vinden. In Limburg kun je nog echt genieten van de bourgondische gastvrijheid in een van de vele kleine cafes en restaurants die er zijn.

Parc de Witte Vennen

Camping 't Geuldal

Natuurhuisje in Siebengewald

Camping Gulperberg

Parc de Witte Vennen

Farmcamps BoeBaDoe

Camping Klein Vink

Eigen varend vakantiehuis

Glampings in Limburg

Kamperen met een gouden randje. Dat is Glamping in Limburg. Genieten van luxe, geheel ingerichte tenten, safari tenten, glamping lodges in het heerlijke heuvelland van Limburg. De bourgondische en gastvrije omgeving terwijl je verblijft in je luxe glamping accommodatie. Dat is pas vakantie. Voor een lang weekeinde of een mooie vakantie in Limburg zul je je niet snel vervelen. Bezoek Themae 2000 of een van de vele andere thermen locaties om heerlijk te ontspannen en je te laten verzorgen in weldaad. Je komt herboren weer thuis.

Campings in Limburg

In Limburg kun je geweldig kamperen. Kamperen bij de boer, of op een van de vele familie campings. Of wellicht aan de voet van de Vaalserberg om per fiets deze bekende klim te wagen. De campings zijn meestal een perfecte uitvalsbasis voor de vele tochten en bezienswaardigheden die je in Limburg zult vinden. Een camping in Limburg kent dat echte “buitenlandgevoel” dat je anders mist bij een vakantie in eigen land. Een onvergetelijke vakantie? Een kampeervakantie in Limburg!

Kamperen in Limburg

De provincie Limburg heeft veel mooie campings, gelegen op heuvels in bossen of aan het water. De meeste campings liggen in gebieden waar je uitstekend kunt fietsen en wandelen. Voor wie in Nederland blijft, is een camping in Limburg de plek bij uitstek om toch het 'buitenlandgevoel' te ervaren. De mooie groene heuvels en de prachtige natuur bieden oneindig veel mogelijkheden om te spelen en te genieten. Er zijn veel kleine dierentuinen en pretparken, speeltuinen en musea. Bezoek met de kinderen het pretpark Toverland, het Sprookjesbos in Valkenburg of breng een bezoek aan het drielandenpunt. Maastricht en ook het net over de Duitse grens liggende Aken bieden voldoende winkelmogelijkheden. Maar ook in de kleine dorpjes en stadjes zijn gezellige winkels, bars en restaurants te vinden. Kortom, Limburg heeft veel te bieden.