Met huisdier

Kampeervakantie met een huisdier

Wat is er leuker en gezelliger dan lekker je huisdier meenemen met vakantie? Met de trouwe viervoeter op pad door Europa. Let wel even op, want het is lang niet op iedere kampeerplaats toegestaan om je huisdier mee te nemen. Het staat wel altijd duidelijk aangegeven bij de door jou uitgezochte kampeerplaats of glamping accommodatie. Als het niet helemaal duidelijk is kun je het het beste nog even navragen opdat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Eindeloos wandelen in de vrije natuur. Lange tochten over een verlaten strand. Wat een heerlijk vooruitzicht is dat. 

Sommige campings hebben net dat beetje extra voor je hond. Een heerlijke plek om te spelen, te rennen of zelfs te zwemmen met je hond. 

Houd echter wel rekening met het klimaat van het land dat je gaat bezoeken. De reis ernaar toe (stop eens een keertje extra onderweg). En zorg voor eventuele vaccinaties en een hondenpaspoort. Kortom als je je goed voorbereid is het geweldig om je favoriete huisdier mee te nemen met vakantie. Keuze genoeg in Nederland en het buitenland.