Camping & Glamping België

Vakantie in België

Dat je uitstekend vakantie kunt vieren bij onze zuiderburen is geen geheim. In Vlaanderen zijn steden als Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge erg populair. In Wallonië zijn de Ardennen erg geliefd, met naast de mooie natuur ook vele mooie stadjes zoals Durbuy en Huy. En omdat je vanuit Nederland zo in België bent, is het ook een perfecte bestemming voor een korte kampeertrip. Ga voor de ongerepte natuur van de Ardennen of zoek het polderlandschap op met strand en de zee binnen handbereik. Verblijf op een camping of glamping in België en laat je verrassen door de veelzijdigheid.

Campings en Glampings België

Ardennen Camping Bertrix
Resort Zilverstrand
Camping Kustpark Strand Westende
Glampingresort Hoge Kempen
Camping Caravanpark Siesta
Camping Colline de Rabais
Camping Floreal la Roche
Camping Verblijfpark Ardinam
Camping Kustpark Nieuwpoort
Camping Klein Strand
Camping Oos Heem BVBA
Camping De Durnal 'Le Pommier Rustique'

Campings in België

Je vindt een groot aanbod campings in België, verdeeld over het hele land. Of je wilt verblijven op een camping middenin de natuur of aan de kust, het is allemaal mogelijk. En waar je ook verblijft op een camping in België, bijvoorbeeld in Limburg, de Ardennen of Wallonie, je zult van een fijne vakantie genieten.

Neem bijvoorbeeld de Ardennen. Hier kun je helemaal tot rust komen of juist een actieve vakantie beleven. Wanneer je tot rust wilt komen, kun je touren door de glooiende omgeving vanuit je camping in België en de idyllische stadjes ontdekken. Huur een fiets of mountainbike en trek eropuit. Maak samen met je gezin een wandeling door de mooie bossen en geniet van een typisch Belgisch biertje. Wanneer je toch liever voor een actieve vakantie gaat, ga dan raften of een berg klim parcours afleggen.

Glampings in België

België heeft prachtige en bijzondere glamping locaties door heel het land. Wat dacht je van logeren bij de boer op een glamping in België? Omdat België veel te bieden heeft, is het een ideale mogelijkheid voor een glamping vakantie. Avontuurlijk kamperen, maar wel in alle luxe en comfort van thuis. De slaapzak kun je dus lekker thuis laten en het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft. Glamping België is een unieke manier van vakantie vieren en er zijn verschillende glamping accommodaties te huur. Elk type heeft zijn eigen charme. Kies je voor avontuurlijk? Dan is overnachten in een boomhut iets voor jullie. Of ga voor een exotische yurt of een safaritent!