Over Camping & Glamping

Camping & Glamping is een nieuw initiatief van de specialisten van Groepen.nl. 

Al 30 jaar zijn wij in Nederland de specialist bij uitstek in de beste accommodaties voor korte of langere verblijven. Door onze persoonlijke service waarbij we iedere klant graag helpen aan het beste accommodatie voor zijn verblijf hebben we natuurlijk heel veel geleerd over de wensen en ideeën van onze klanten over hun vakanties. Of het nu is voor een kort (weekeind) verblijf of een langere vakantie in het buitenland helpen we ze graag bij het uitzoeken van een fijne vakantieplek.

Tijdens de Corona crisis kregen we steeds meer vragen van onze klanten of we ook campings of de luxe versie ervan (glamping) accommodaties in ons assortiment hadden. Al zoekend kwamen we erachter dat sommige van onze huiseigenaren inderdaad al de mogelijkheid boden om te kamperen op hun terrein en sommige hadden zelfs al de beschikbaarheid over echte (luxe) bungalowtenten in het glamping segment. We zijn ons hier dus steeds meer in gaan  verdiepen en hebben nu online een leuk en uitgebreid assortiment samengesteld van fijne kampeerplaatsen, accommodaties en glamping mogelijkheden in Nederland en op rijafstand in Europa. Loop er maar eens doorheen en we denken dat je al snel net zo enthousiast zult worden als wij zijn. Met leuke verhalen, actuele informatie en scherpe blogs gaan we jullie verder informeren over de mogelijkheden die je hier zult vinden. Schrijf je dus zeker in voor onze nieuwsbrief!

Mocht je vragen hebben beantwoorden we die natuurlijk graag voor je. Neem contact met ons op via Facebook, Instagram of info@campingenglamping.nl en we zullen je vraag zo snel mogelijk informeren.

Alvast veel voorpret gewenst bij het uitzoeken van je volgende vakantie!

Namens het team van Camping&Glamping

Eugene, Sifra, Claudia, Jos, Esther, Dionne en Helma

Speciale dank voor Lotte en Rosalie die ons in januari van dit jaar zo fijn hebben geholpen met het opzetten van deze website!

Marketing ondersteuning : MaatwerkOnline