Bij het bos

Kampeervakantie bij of in een bos

Heerlijk! Kamperen in het bos. Verscholen in het groen je tent of caravan opzetten. De geur van dennennaalden in je neus, het gevoel van mos onder je voeten. Zo kom je pas echt tot rust in je vakantie. Overdag een fijne boswandeling, s avonds genieten van het knisperend kampvuur. Vaak kom je onderweg – ook op de camping – nog een leuk eekhoorntje of konijntje tegen. Op sommige plaatsen kun je zelfs oog in oog komen met een ree of hert. Zo voel je je dus nooit alleen. En na een heerlijk rustige nacht word je gewekt door het geluid van de vogels, sta je weer fit op om te weer te kunnen genieten van al het moois dat de natuur je te bieden heeft. 

Het bos is ook uitstekend geschikt voor de ultieme familie vakantie. Waar bouw je die geweldige hut? Waar kun je beter verstoppertje spelen? Hier kunnen kinderen naar hartenlust (buiten)spelen. 

Grotere campings met wat meer faciliteiten zijn ook wel beschikbaar. Hier is het bos dan te vinden op korte afstand van de kampeerplaats. Tent, caravan of vouwwagen zijn natuurlijk optimaal om te kunnen genieten van de natuur. Maar plaats ook eens je camper op een onverwachte plaats. 

Zowel in Nederland als in de ons omringende landen zul je een mooi aanbod vinden van campings direct in of nabij een bos gelegen. Ook vind je een goed aanbod van stacaravans op deze campings in het geval je zelf niet over een eigen kampeermiddel beschikt.

En wat dacht je van Glamping hier? Een boomhut verscholen in de toppen van de boom en toch je eigen luxe bed en faciliteiten. Dat is pas het echte Glamping gevoel.

Aanbod glampings bij een bos:

Natuurhuisje in Gorssel
Natuurhuisje in Wichmond
Natuurhuisje in Groesbeek
Natuurhuisje in Ekenäs Säffle/Värmlandsnäs
Rustiek vakantiehuis in Skjern bij een bos
Natuurhuisje in Meppen
Natuurhuisje in Viroinval
Natuurhuisje in besse sur issole
Rustig vakantiehuis in Hasle dicht bij het bos
Natuurhuisje in Zeegse
Natuurhuisje in Driebergen-Rijsenburg
Natuurhuisje in Saint-Privat
Natuurhuisje in Wekerom
Natuurhuisje in Norg
Natuurhuisje in Borca di Cadore
Natuurhuisje in Schorfheide
Natuurhuisje in Putten
Natuurhuisje in Stegeren