Boerenbed

Bij BoerenBed ervaar je het boerenleven, je verblijft op een prachtige rustig gelegen boerderij in een unieke accommodatie. De accommodaties zijn ruim, comfortabel en beschikken over een privé toilet en douche. Alles draait bij BoerenBed om puur genieten. Een bijzondere vakantie met familie of vrienden op een exclusieve locatie, zonder poespas.

Glampings bij Boerenbed

Op dit moment heeft BoerenBed 30 locaties in het Verenigd Koninkrijk en 32 in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland en Zwitserland. Elke BoerenBed locatie heeft zijn eigen charme en is uniek, per locatie worden er verschillende soorten activiteiten aangeboden. Gezinnen brengen hun vakantie graag door bij BoerenBed. Meer dan 90 procent van de gasten heeft gezegd dat hun verblijf ‘uitstekend’ of ‘zeer goed’ was.

Veel te doen op de boerderij

Het leukste van een boerderijvakantie is natuurlijk de boerderij zelf. Kinderen vinden het fantastisch om kennis te maken met de dieren en wat er allemaal op de boerderij gebeurt. Je vakantie begint dan ook met een leuke rondleiding door de boer of boerin over het boerenbedrijf. Je maakt zo kennis met de dieren en de activiteiten. En je weet ook de boerenwinkel te vinden die op iedere BoerenBed locatie te vinden is. Tijdens de gezellige pizza avond kan je de boer en boerin, en andere gasten beter leren kennen. Onder het genot van een in de houtoven bereide pizza kan je alles vragen over het boerenbedrijf. Daarnaast zijn er geen vaste activiteiten waaraan je mee moet doen. Niets moet, maar alles kan! Ieder boerenbedrijf is immers anders, maar overal kunnen de kinderen meehelpen en meedoen.

 

Glamping op de boerderij bij het BoerenBed

Aanbod Boerenbed.nl

Hoeve De Pippert in de Betuwe
Boerderij Ameland
Landhoeve op de Veluwe
Hoeve de Betuwe
Het Boshuis
Landgoed Volenbeek
Hoeve Waterschap
De Kalverweide
Hoeve Meskenwier
De Lange Weide
Glamping op de boerderij bij het BoerenBed