Bijzondere en unieke Campings & Glampings

Wanneer je op vakantie gaat naar de camping, verblijf je meestal in een stacaravan bungalow of tent. Maar er zijn ook mogelijkheden als je van bijzonder en uniek houdt. Gewoon een keer echt even anders, maar wel genieten in de buitenlucht met de voorzieningen die je thuis ook hebt. Er zijn verschillende bijzondere en unieke campings en glampings te vinden in Europa, waarbij je het zo luxe maakt als je zelf wilt.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een boomhut? Slapen op hoog niveau met vaak een prachtig uitzicht. Vakantie vieren was dan ook nog nooit zo spannend en leuk, voor jong en oud natuurlijk. Ben je meer een strandliefhebber? Verblijf dan bijvoorbeeld in een safaritent aan de kust.

Natuurhuisje Papenvoort

Tiny Wagon

Groepsaccommodatie Amsterdam

Savanne Lodge

Sprookjeskasteel

Watertoren Vlissingen

Vliegtuig met verkeerstoren

Mogelijkheden voor een bijzondere glamping vakantie

De laatste jaren is het aanbod aan unieke en bijzondere overnachtingen op een glamping of camping enorm gegroeid. Dit betekent dat er ook meer mogelijkheden zijn. Zo kun je uniek overnachten in een yurt, wijnvat, lodge, tipi en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet bedenken. Deze unieke overnachten zijn mogelijk met alle soorten gezelschappen. Ga je met de hele familie? Kies dan bijvoorbeeld voor meerdere safaritenten. Maar wanneer je met z’n tweetjes een romantisch nachtje weg wilt, is de wijnvat weer uniek! Kortom, er is voor iedereen een bijzondere overnachting of vakantie mogelijk.

Bijzondere Glamping en Campings in het buitenland

Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om bijzonder te overnachten op een camping glamping. Dus wanneer je op zoek bent naar een bijzondere overnachting met unieke ervaringen, dan is een glamping camping echt iets voor jou! Buiten genieten van de warme zonnestralen, terwijl de kinderen aan het spelen zijn op het erf. Dus pak snel je koffer en stel je eigen bijzondere glamping camping vakantie samen. En geniet van de natuur, het buitenleven en de gezelligheid in een van onze bijzondere accommodaties. In ons aanbod vind je vast dé perfecte glamping accommodatie!