Sprookjescamping

Vanaf Pasen tot en met de herfstvakantie staat de wereld van de Sprookjescamping open voor alle Nederlandse vakantiegangers die een bijzondere vakantie willen beleven. Op de eerste en enige Sprookjescamping van Nederland komen sprookjes tot leven en worden kinderdromen werkelijkheid. De Sprookjescamping is een echte familiecamping voor gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar en heeft haar eigen sprookjesverhaal en eigen sprookjesfiguren, die kinderharten zonder uitzondering weten te veroveren.

Wat de Sprookjescamping uniek maakt, is het Sprookje dat in alle faciliteiten verwerkt is. Maak gebruik van waterspeelparadijs de Botterfabriek, het sanitairgebouw van Tati of haal een boodschapje in de Bumpieshop. Voor een impressie van de Sprookjescamping kunnen jullie kijken bij de foto & video's. Niet alleen op de kindercamping is het leuk, de camping is gelegen in het prachtige omgeving van het Overijsselse Vechtdal met in de buurt ook leuke plekken voor een dagje weg.

Capfun de Sprookjescamping ligt in het prachtige Overijssels Vechtdal. Niet alleen op de kindercamping, maar ook in de omgeving is van alles te doen. Dat begint al op een steenworp afstand. Daar vinden jullie "Total Outdoor" met allerlei activiteiten. Boogschieten, mountainbiken, kanovaren, paintballen en nog veel meer! Een ondernemend dagje voor het hele gezin. Of juist voor een speciale vader-en-zoon-dag. In de omgeving van Hardenberg is er op sport-, natuur- en cultuurgebied genoeg te beleven. Attractieparken en een Adventure Zoo, alles voor een dagje vermaak buiten Capfun de Sprookjescamping voor een geweldige kindervakantie!