4 leuke campings aan de Costa Brava

Vamos a la playa! 🏖 De Costa Brava, gelegen in het noorden van Spanje, biedt vele leuke, mooie en uitgebreide campings.  Je kan er genieten van zon, zee, strand, heerlijke tapas en uiteraard hou je er ook een siësta.  Hoe dan ook, jij zal ontspannen tijdens jouw vakantie. En weet je wat de vakantie helemaal af maakt? De faciliteiten die op de camping te vinden zijn. Denk hierbij aan alle waterglijbanen, zwembaden en speelvoorzieningen. Mocht je nog niet helemaal uit de locatie zijn, ons aanbod varieert van campings aan zee, middenin de bergen of juist middenin het groen. Twijfel je nog? Gelukkig hebben wij de 5 leukste campings langs de Costa Brava op een rijtje voor je gezet.

1. Camping Castell Montgri

Een vakantieparadijs met veel hoogteverschillen, bruisende activiteiten en zwembaden om van te watertanden. Castell Montgri is zo'n camping waar iederéén zich thuis voelt. Er is volop entertainment voor alle leeftijden, van een avondshow tot kinderclubs. Daarnaast wachten er hier veel sportieve uitdagingen op je! Speel een potje voetbal, tennis of midgetgolf of doe mee aan een sporttoernooi. Voor waterplezier moet je aan het exotische zwembad met adembenemend uitzicht zijn, midden tussen de naaldbomen! En als dat niet genoeg is, op loopafstand van de camping vind je prachtige zandstranden!

2. Camping Sènia Cala Gogo

Camping Cala Gogo is de perfecte keus voor een klassieke, relaxte zon, zee en strandvakantie. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven in het zwemparadijs, het uitgebreide animatieprogramma en de vele festiviteiten en shows. Zin in een dagje strand? Binnen no-time sta je met je voeten in het zand. De lijst van mogelijkheden tot vermaak is bijna eindeloos. Sportvelden, miniclubs, een gamehal, liveoptredens ... en ga zo maar door. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fijne vakantie!

3. Camping Sandaya Cypsela Resort

Deze luxe camping ligt midden in een prachtig schaduwrijk pijnboombos, met mega veel faciliteiten en uitgebreid activiteitenprogramma. Tussendoor eventjes naar de schoonheidssalon of kapper, op een zonnig terrasje overheerlijke tapas eten, Spaanse lessen volgen of een potje bowlen? Het kan bij camping Sandaya Cypsela Resort allemaal! De camping heeft een groot zwemparadijs van maar liefst 1200 m2 met glijbanen, duikplanken en een speelschip. Of je nu jong of oud bent, hier heb je toch de hele dag plezier?

4. Camping Internacional de Calonge

Wauw! Een grote terrassencamping op een beboste heuvel. Camping Internacional de Calonge beschikt over panaromische zwembaden, een prachtig zandstrand en ligt niet ver van de populaire badplaats Playa d'Aro. Trek baantjes in een van de zwembaden terwijl de kinderen spetteren in het kinderbad of zich vermaken in een van de speeltuinen. Of stap in het treintje van camping Internacional de Calonge en daal de steile helling af richting de loopbrug en lange trap naar het prachtige strand. Daarna ontspan je op het terras met uitzicht over de Middellandse Zee. Een en al genieten!