5 x op vakantie in een safaritent in Nederland

Glamping in een safaritent in Nederland is luxe kamperen in de buitenlucht. Ideaal voor als je dit jaar een keertje geen zin hebt in gestoei met stokken en haringen, lekkende luchtmatrassen en het waterpas zetten van een caravan. In een safaritent beleef je wel het ultieme kampeergevoel tijdens je vakantie maar beschik je over de luxe van een hotel. Wij hebben 5 safaritenten voor je uitgezocht waar je ongetwijfeld een fijne vakantie beleeft in Nederland.

  1. Familiepark de Vechtvallei | Safaritent 6 personen 

Middenin de bossen van Hardenberg en Ommen vind je Familiepark de Vechtvallei. Op dit familiepark kun je luxe kamperen en glamperen met het hele gezin in een grote safaritent voor 6 personen. De 6-persoons safaritent beschikt over een sfeervolle inrichting, verrijdbare keuken en groot terras. Er zijn twee aparte slaapcabines; een met een tweepersoonsbed en een met twee stapelbedden. Op het park vind je een verwarmd zwembad waarvan het dak met mooi weer open kan!

Safaritent 6 personen de Vechtvallei

2. Camping Scheldeoord | Luxe safaritent

Camping Scheldeoord ligt aan de zeedijk van de Westerschelde en is een echte familiecamping. De luxe safaritent is volledig compleet en gezellig ingericht voor 6 personen. Het meubilair bestaat uit steigerhouten meubels, welke echt het camping gevoel geven. Samen een filmpje kijken is mogelijk in de woonkamer en de open keuken is volledig compleet met voorzieningen als een vaatwasser, magnetron en fornuis. Je hoeft zelfs niet met je handdoek en badslippers de camping over, want je luxe safaritent beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel!

3. Camping Betuwestrand | Safaritent Luxe XL 6 personen

Camping Betuwestrand is een 5-sterren familiecamping aan het water! Deze camping beschikt over 9 safaritenten voor 6 personen. Alle tenten beschikken over alle luxe. Zo beschik je over een volledig ingerichte keuken, badkamer met douche, toilet een woonkamer en aparte slaapkamers. Kamperen maar wel met luxe! Ook op de camping zelf zul je je niet snel vervelen. Er is een speeltuin voor de kids, een animatieprogramma voor jong en oud, een meer met strand, waterglijbanen en ga zo maar door. Een fijne familiecamping voor jouw kampeervakantie!

4. Beekse Bergen | Big five safaritent  

Om tussen de wilde dieren te slapen hoef je niet naar Afrika. Overnacht in Beekse Bergen in een safaritent terwijl je uitkijkt op de savannes. Een Safaritent op Safari Resort Beekse Bergen is de ideale combinatie van avontuur en luxe. In de Big Five Safaritent heb je de beschikking over een televisie, verwarming en warm en koud water. Even relaxen na een dagje dieren spotten in het safaripark? Plof dan neer op de bank in de woonkamer!

accommodatie-vakantiepark-big-five-safaritent-buitenkant

5. Farmcamps de Oranjepolder | Luxe Barntenten 

Kamperen op de boerderij? Dat kan bij Farmcamps de Oranjepolder! Op deze boerencamping kun je kiezen uit twee verschillende luxe safaritenten. Er zijn 4 luxe safaritenten welke beschikken over een eigen toilet. Daarnaast staan er ook nog 4 luxe Barntenten met daarin eigen toilet én ligbad voor de nodige ontspanning. En niet te vergeten is er een vaatwasser in de volledig ingerichte keuken. 

Keuze genoeg dus!

farmcamps-oranjepolder-waar-slaap-ik-barntent-veld