5 x waarom glampings zo populair zijn

Grote kans dat je ooit wel eens hebt gekampeerd! En zo niet, dan moet je het echt eens proberen! Genieten middenin de natuur, de buitenlucht en het is ook nog eens avontuurlijk. Goede ingrediënten voor een fijne vakantie. En nee, dat betekent niet dat je perse in een tentje zonder faciliteiten hoeft te overnachten. Je kunt er ook voor kiezen om in een camper of caravan te slapen. Maar nog beter: huur een glamping accommodatie! Zo beleef je toch het gevoel van kamperen, maar dan met de luxe van een camper of stacaravan. Wij geven je 5 redenen waarom glampings nou eigenlijk zo leuk en populair zijn!

Voor de luxe paardjes onder ons 

Dit keer niet op een neer naar het sanitairgebouw om de afwas te doen en er dan achter kom dat je je theedoek bent vergeten, want de afwas kan gewoon in de glampingtent worden gedaan! En zelfs de badkamer is aanwezig zodat je niet meer op je slippers het hele kampeerterrein over hoeft te lopen om te douchen. 

Genieten van het groen om je heen 

Campings waarom glampings op gelegen zijn, liggen vaak midden in de natuur of in een mooie omgeving! Ook ben je tijdens het glamperen vaak buiten, waardoor je optimaal kan genieten van de prachtige natuur en het buitenleven. Je wordt ’s ochtends namelijk wakker met de voetjes in het gras en ontwaakt tussen de fluitende vogels. 

Geen gedoe met tentstokken

Altijd gedoe met die tentstokken.. Einde tijdperk wanneer je verblijft een glamping tent! Het enige wat jij hoeft te doen is je spullen pakken, in de auto stappen en rijden naar de eindbestemming! Eenmaal op locatie hoef je alleen maar de auto uit te laden en kun je gaan genieten van een welverdiende vakantie. 

Meer ruimte voor jou in de auto 

Het meezeulen van alle kampeerspullen in de auto kan behoorlijk wat ruimte in beslag nemen. En met een beetje pech moet je zelfs spullen op de achterbank laden. Deze kampeerspullen heb je tijdens een glamping vakantie niet nodig, waardoor jij lekker languit op de achterbank kunt. Zit je toch liever voorin? Dan kun je nét iets meer kleding meenemen. 

Inpakken en gaan met die banaan 

Heb je een heerlijke vakantie er op zitten? Dan is het weer tijd om naar huis te gaan. Dit keer hoef je niet midden in de nacht op te staan om alle spullen af te breken en in te pakken. Zo kun je toch net evens iets langer van je vakantie genieten 😉 

Hebben we je kunnen overtuigen om een glamping vakantie te boeken? Bekijk dan snel ons grote aanbod glampings!