7x de leukste glampings met kinderen

Niets is fijner dan zien dat je kinderen het naar hun zin hebben tijdens de vakantie. Het verblijf is daar een heel belangrijk onderdeel van. Wij helpen je graag een handje met de leukste glampings met kinderen! Kamperen is namelijk voor en mét kinderen hartstikke leuk! In zowel Nederland als Europa zijn er meer dan voldoende glampings te vinden waar je met de kinderen vakantie kunt vieren. Maar welke glampings onderscheiden zich nu door volledig op kinderen gericht te zijn? Bij onze favorieten zijn alle faciliteiten aanwezig om je kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen. 

1.Landal Sluftervallei

Kom vakantie vieren op Landal Sluftervallei! Op deze kindercamping op de Wadden verblijf je midden in de Texelse duinen, vlak aan het strand. Een heerlijke plek om lekker uit te waaien of te spetteren in het water dus! Of dit nu in de zee of het zwembad is. De kinderen vermaken zich prima in het zwembad, in één van de speeltuinen of bij de Bollo Club. En de safaritent… dat is al een beleving op zich!

2. Boerenbed Ameland 

Tijdens je verblijf op de BoerenBed boerderij op Ameland maken jij en de kinderen kennis met het leven op een actieve boerderij. Hoe leuk is dat? Samen de dieren voeren en alle werkzaamheden op de boerderij mee maken. Op deze schapen- en paardenhouderij (én tevens ganzenopvang!) kun je schaapjes voeren en tijdens het broedseizoen leren over de weidevogels en de lokale natuur. Maar tijdens de vakantie geniet je ook van de natuur en de rust om je heen.

3. Camping de Koeksebelt 

Gelegen aan de Overijsselse Vecht vind je vakantiepark de Koeksebelt. Ontdek wandelend, fietsend of vanaf het water het unieke stukje natuur en verblijf in één van de unieke glamping accommodaties. De kinderen zullen hun ogen niet geloven wanneer ze verblijven in een van de unieke accommodaties. Overnacht in een avontuurlijke boomhut, river cottage of in een ooievaartsnest! De Koeksebelt is een echte familiecamping met verwarmd buitenzwembad waar je met het hele gezin heerlijk kunt zwemmen, of daag elkaar uit voor een potje voetbal op het voetbalveld. Hoe fanatiek zijn jullie?

4. Farmcamps de verloren kust 

Een stukje buitenland in Nederland... zo kun je het prachtige heuvellandschap in Zuid-Limburg het beste omschrijven. En dat is precies waar je deze kindvriendelijke glamping vindt! Verscholen tussen de glooiende heuvels rondom Gulpen….. boerderij De Verloren Kost biedt voor ieder wat wils. Lekker bezig zijn met de pony's, helpen met het verzorgen van de kleine dieren of gewoon lekker spelen op het erf of in het aangrenzende bos. Geloof ons dat je jullie je geen moment zullen vervelen op deze fantastische plek!

5. Vakantiepark de Meerpaal 

Direct aan de voet van de duinen op loopafstand van het strand, omgeven door bos en aan de rand van het gezellige Zoutelande, vind je vakantiepark de Meerpaal. Dit is een ideale kindercamping voor een strandvakantie in Zeeland met het hele gezin. Wandel naar de stranden van Zoutelande en laat je kinderen genieten van die geweldige grote zandbak. De mosselen en zeesterren vinden ze langs de pier en in de zomer ga je hier natuurlijk heerlijk samen de golven in!

6. Natuurhuisje Egmond aan den Hoef

Geen (vakantie)huis, maar een echte molen. Dat is pas uniek! Geen twijfel over mogelijk dat je kinderen het geweldig vinden om hier te slapen. De glamping beschikt werkelijk over alle gewenste faciliteiten. In de keuken vind je alles wat je nodig hebt, zoals vier kookpitten en een afwasmachine, en boven bevinden zich twee slaapkamers. Ook een toilet, badkamer en gemeubileerd terras horen bij de molen. Een heerlijke plek om samen met het gezin te vertoeven. Even verderop vind je het familiestrand van Egmond waar je kunt zwemmen tijdens de zomerdagen.

7. Camping Duinrell 

Eén van de meest geliefde bestemmingen onder de kinderen: Camping Duinrell. Een heerlijke vakantiebestemming vol actie met een onvergetelijk pretpark en een geweldig zwemparadijs! De ideale plek voor een vakantie met het hele gezin! Naast het pretpark en zwemparadijs, zijn er nog vele andere activiteiten te ondernemen, waaronder voetbal, minigolf, trampolines, fietsverhuur, tafeltennis. De kinderen kunnen zich vermaken in de kinderdisco. Een uitgebreid animatieprogramma met live shows, talentenwedstrijden en karaoke zorgt voor een dosis pret voor het hele gezin.