De 6 leukste campings met spectaculaire waterglijbanen

Een camping zonder waterplezier is als brood zonder beleg. Daarom selecteren wij voor jou de 6 leukste campings met spectaculaire waterglijbanen waar je je dagen mee kunt vermaken tijdens je vakantie. Groot en klein, jong en oud, glijden met volle snelheid naar beneden om met volle kracht in het water te belanden. Dus waterratjes opgelet, want hier komen ze!

  1. Camping Playa Montroig

Deze camping is gelegen aan de Costa Dorada in Spanje! Het waterpark van de camping is een waar paradijs! Denk hierbij aan lagune zwembaden en glijbanen. Het zwembad is prachtig aangelegd met bloemen, grasvelden en palmbomen. Geniet van het frisse water en slinger van de meterslange waterglijbanen op waterglijbaan camping Playa Montroig.

2. Camping Club Les Tamari

Camping Club Les Tamaris is een gezellige familiecamping tussen zee en de bergen op de Catalaanse grond, op maar twee kilometer afstand van het strand. Er is maar liefst een 500 m2 waterparadijs met vier glijbanen welke van de categorie hoger/sneller/wilder zijn. Wacht maar tot de kids de ‘Wave’ ontdekken!

3. Camping Altomincio Family Park

Camping Altomincio aan het Gardameer is vooral populair vanwege het grote zwemparadijs met wildwaterbaan. Een groot lagunezwembad (1.300m2) met 3 aparte glijbanen en een kinderlagunebad staan garant voor uren waterspeelplezier. Ook voor kinderen is het zwembad uitermate geschikt omdat het lagunezwembad over een zachte bodem beschikt! Ben je meer van het baantjes zwemmen? Maak dan gebruik van het Olympische zwembad (50x20m). Waterplezier voor iedereen.

4. Camping Domaine le Pommier

Met alle mega vette waterglijbanen en spiksplinternieuwe waterattracties is Camping Domaine Le Pommier in Frankrijk een waar waterparadijs voor jong en oud. Het waterpark op deze camping is maar liefst 900m2 groot en beschikt over maar liefst 7 glijbanen. Als dat geen garantie voor genoeg waterpret is! De Tsunami Turbo Cyclone mag je niet overslaan! Bij deze glijbaan spin je in het rond door de enorme gele trechter en kom je met een grote plons in het water. Alle piet piraatjes zitten goed op het speeleiland voor piraten, met een prachtig piratenschip!

5. Camping Union Lido

Wauw! Het waterpark op Camping Union Lido in Italië laat je werkelijk je ogen uitkijken. 10.000 m2 groot, met een superglijbaan van 10 m hoog, een waterkasteel met 4 glijbanen, een hangbrug over het lagunezwembad, een leuk peuterbad met meer dan 10 water speeltoestellen voor kinderen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Onlangs zijn er namelijk nog nieuwe glijbanen toegevoegd waar je tegen elkaar kunt racen.

6. Camping Aloha

Camping Aloha zal onvergetelijk zijn! De camping in Frankrijk namelijk beschikt over een fantastisch aquapark, met 600 m² verwarmde baden waaronder een overdekt zwembad van 110 m², een peuterbad en twee grote glijbanen waarvan één maar liefst 75 meter lang is. Iedere week organiseert de camping een glijbaanrace voor de beste afdalers! Dat wordt dus dolle pret!