Glamping uitgelicht: verblijven in een tipi

De indianen woonden er vroeger in, maar tegenwoordig heeft de tipi een hele andere bestemming gekregen. Namelijk; kamperen! Dat noemen we nou bijzonder overnachten. Of je nu houdt van kamperen of van iets luxer kamperen (glamping), overnachten in een tipi kan altijd! Voor het echte kampeergevoel ga je voor de iets eenvoudigere tipitent, maar er zijn ook tipitenten die voorzien zijn van alle luxe. Wil jij ook in een tipitent overnachten? Wij hebben de leukste tipi's voor je op een rij gezet!

1. Back to basics ⬅️ Overnacht in deze tipitent en geniet van een houtgestookte saunatent. Niet schrikken: er is geen stromend water of electriciteit in dit natuurhuisje. Maar.. de plek is echt fantastisch! De tent is gelegen in een stukje bos met alle nodige faciliteiten die je je maar kan wensen in de natuur. Prachtig gezellige slaapvertrekken, composttoilet, gezellige vuurkring, hangmatten en ga zo maar door.

2. Deze tipi tent heeft een diameter van maar liefst 6,3 meter. Hierdoor is er plaats voor 6 slaapplaatsen. De tipi staat op een houten vlonder waardoor de kou niet gelijk de tent intrekt. Opwarmen kan voor de fijne houtkachel. De glamping tent staat op een gezellige camping in Lelystad. Centraal gelegen in Nederland en dus een perfecte uitvalsbasis om Nederland of de provincie Flevoland te ontdekken.

3. Verscholen in de bosrijke Achterhoek op een prachtige Landgoed Verwolde vind je een uniek, rustig plekje. Een dorpje van tipi's, zwevend boven de bosgrond te midden tussen de bomen en het wild. En daar kun jij overnachten! Even helemaal vrij zijn, buiten in de natuur. Het maakt niet uit of je de hele dag in de zon in de hangmat wilt liggen, of juist graag de benen strekt tijdens een wandeling of yoga. Doe wat jij wilt en geniet van de vrijheid..​

4. Genieten aan het water middenin de natuur! Buiten op de ruime open plek kun je gezellig een kampvuurtje maken. Volop rust en privacy, maar wel de gezelligheid van een (natuur)camping. Er is geen wifi, dus alle tijd om tot jezelf te komen. Bewonder het prachtige uitzicht dankzij de directe ligging aan het meertje. Back to basic kamperen, maar wel met de nodige luxe. Dat is glamping!