Waarom een camper huren echt een goed idee is!

Ben je de volgende vakantie aan het plannen maar heb je dit keer geen zin om met het vliegtuig te gaan? Dan ligt het meest voor de hand om met de auto te gaan. Maar wij hebben een leuker idee! Ga een camper huren en trek er op uit door het mooie Europa of Amerika. De vakantie begint al tijdens de reis met een camper. Wij geven je 5 redenen waarom een camper huren echt een goed idee is en je het echt eens moet proberen!

1. Pure vrijheid 

Wanneer je met de camper op vakantie gaat ben je enorm flexibel en heb je veel vrijheid! Een camper- of campingplaats is vaak niet nodig. Dus kom je een mooi plekje tegen, zet je camper neer en geniet! En wanneer je maar niet uitgekeken raakt, blijf je gewoon wat langer. En andersom! Je bepaalt je eigen reisschema, gaat op je eigen tempo en zit aan helemaal niks vast. Juist die vrijheid zorgt voor veel avontuur.

2. Geen gesjouw met koffers 

Hoe heerlijk is dat? Normaliter moet je tijdens een roadtrip altijd je bagage meesleuren van de ene naar de andere plek. Maar omdat je camper je huis is gedurende je vakantie heb je altijd alles bij de hand en hoef je maar één keer alles in en uit te laden. Zo begint je vakantie al zonder stress! 

3. Op weg zonder zorgen 

Heb je er een lange dag reizen opzitten? Ook al heb je genoten van de mooiste uitzichten tijdens de reis, toch heb je écht geen zin meer om je tent op te zetten. No worries: wanneer je een camper huurt hoef je je hier helemaal niet druk om te maken. Je komt aan en staan maar! Kun je geen geschikte camping vinden of zit alles vol? Prima, dan ga je toch gewoon ergens anders staan? Oftewel: stress staat niet in het woordenboek!

4. Elke ochtend een ontbijt en elke avond een diner mét uitzicht

Wakker worden was nog nooit zo rustgevend en relaxt. Je hebt volledig in eigen hand waar je de nacht doorbrengt, bijvoorbeeld aan de kust of middenin het groen. Dit keer geen ontbijtzalen maar een heerlijk ontbijt met prachtig uitzicht. Weg ochtendhumeur! Herhaal dit ‘s avonds en jouw vakantie bestaat alleen maar uit geniet momentjes. 

5. Budget on tour 

Misschien schrik je als je naar de huurprijzen van campers kijkt. Helemaal niet nodig! Bedenk je namelijk even dat je accommodatie én transport in één hebt. Hierdoor hoef je niet uit eten te gaan omdat je hebt je eigen restaurant altijd bij je. In veel landen kun je gratis op een camperplaats staan! Uiteindelijk vallen de kosten echt wel mee en kan het zelfs goedkoper zijn dan reizen met de auto.

Heb jij na het lezen van dit blog al zin om een camper te huren? Doen! Spijt ga je er echt niet van krijgen. Want jong of oud, op reis met een camper is een unieke ervaring voor iedereen. Bekijk hier onze partners waar je je camper kunt huren: